TÜM HABERLER

GENÇLER, KENDİ OYUNLARINI TASARLAYACAK

Gençler, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Yazılım Mühendisliği Bilgisayar Oyunları Opsiyon Programı’nın desteğiyle kendi bilgisayar oyunlarını yaratacak. Lise ve üniversiteli 50 genç için hazırlanan “Hayalini Oyna” başlıklı projede, 10 hafta boyunca gençler oyunların nasıl tasarlandığını, programlandığını, yayımlandığını keşfedecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek eğitimlerde katılımcılar, kendi hayallerinde görmek istedikleri oyunları uygulamalarıyla öğrenecek.

İZMİR EKONOMİLİLER KARİYERLERİNE ÖĞRENCİYKEN BAŞLIYOR

İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencileri mezun olmadan kariyerlerine yön vermeye başladı. İzmir’de ilk kez İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Kariyer Fuarı”nda öğrenciler firmaların insan kaynakları yöneticileri ile biraraya geldi, iş görüşmeleri yaptı. Öğrenciler, hazırladıkları özgeçmişlerini fuara katılan ulusal ve uluslararası firma yetkililerine aktarırken, gelecekleri adına ilk iş görüşmelerini gerçekleştirdi.